In de Carnavalsvakantie stonden er twee wedstrijden op de planning; beide een verzette wedstrijd. Getavé 4 nam het op vrijdag 9 februari thuis op tegen ATTV 3 en Getavé 3 mocht donderdag 15 februari op pad naar Huissen, waar zij het opnamen tegen Hutaf 10.

Harald, Paul en Martijn van Getavé 4 speelden een zeer sterke wedstrijd en hebben Carnaval goed in weten te luiden. Veel partijen bleken aan elkaar gewaagd en regelmatig werd een game met minimaal verschil afgesloten. Uiteindelijk wisten de Getavé-ers de winst maar liefst negen keer naar zich toe te trekken. Harald en Martijn wonnen alle enkelpartijen, Paul won er twee en ook de dubbel van Harald en Paul was te sterk voor de tegenstander. 9-1 winst, netjes!

André, John en Max hadden het tegen Hutaf ietwat lastiger. De ene game werd ruimschoots gewonnen, de game daarop ging met groot verschil naar de tegenstander. Het schommelde aardig heen en weer, maar uiteindelijk trokken de Getavé-ers ook hier aan het langste eind: Zes keer werd een partij door de heren met winst afgesloten. André en John wonnen er beide één en Max was de man van de avond: Hij won al zijn enkelpartijen. Ook hier bleek de dubbelcombi (John en Max) te sterk voor de tegenstander, wat een 4-6 winst maakt.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.