Het einde van de competitie is alweer in zicht; volgend weekend zullen namelijk de laatste wedstrijden van het najaarsseizoen gespeeld worden. Een paar teams maken nog kans op het kampioenschap, maar het zal er nog om spannen! 

Jeugd
Op zaterdag 23 november speelden de jeugdteams thuis. Team 1 speelde met Sanne, Gijs en Cody tegen het 4e team van Cevelum. Helaas wisten alleen Cody en Sanne één partij te winnen. Hiermee wordt de voorsprong van Cevelum (2e plaats) ineens weer wat vergroot op ons (3e plaats). Echter houden ze wel netjes drie teams onder zich. Eens kijken wat de stand tegen koploper (en inmiddels al kampioen) TCB 2 volgende week wordt. 

Team 2 speelde een mooie wedstrijd tegen Treffers 5 uit Arnhem. De start was ietwat stroef, maar de 0-2 achterstand werd al zeer snel weer goed gemaakt. Via een 6-2 voorsprong werd er uiteindelijk gewonnen met 6-4. Rik won er één, Joost en Jan wonnen er allebei twee en ook de dubbel werd gewonnen.

Joeri, Rens en Imke speelden tegen het 2e team van Taflan. Joeri is nog steeds ongeslagen en behoudt zijn 100%. Hopelijk houdt hij dit ook bij de laatste wedstrijd nog vast! Imke speelde ook geweldige partijen en wist alles te winnen. Rens won er helaas geen, maar wel werd de dubbel gewonnen. Het werd 7-3. 

Alle drie de jeugdteams staan momenteel in het midden van de tussenstand en zullen deze plaats hoogstwaarschijnlijk behouden. 

Senioren
Jorg V., Geoffrey en Rens van het 1e team gingen op bezoek bij koplopers Shot 2 in Wageningen. Jorg speelde goede partijen en won daarom verdiend alles. Geoffrey moest helaas drie keer zijn tegenstanders feliciteren. Rens wist er nog wel een te winnen en ook de dubbel werd gewonnen. Het werd 5-5. Het kampioenschap zit er niet meer in, aangezien Shot met 20 punten los het kampioenschap al lang en breed binnen gehaald heeft. Dan maar voor het behoud van de 2e plaats gaan volgende week!  

Wilbert, Alex en Bob namen het thuis op tegen het 5e team van Hutaf. Via een 1-4 achterstand, werd het een voorsprong van 5-4. Helaas verloor Bob zijn laatste partij en het werd dan ook 5-5. Wilbert wist al zijn partijen te winnen, Bob en Alex wonnen er beide één. Op maandag 25 november wordt er een inhaalwedstrijd gespeeld tegen SKF en zal het op de laatste wedstrijd aan komen of Getavé, Hutaf of Westa het kampioenschap binnen sleept.   

Het 3e team was deze week vrij, maar ook zij maken nog kans op het kampioenschap. Momenteel staan Theo, Emiel, Felix en Max, met 8 punten achter, op de 2e plaats in de poule. Koploper ONI heeft alle wedstrijden gespeeld, wat betekent dat een 8-2 winst op Tik Hard 3 hen het kampioenschap kan opleveren. Daarmee komen ze gelijk te staan met ONI, maar de twee maal 6-4 winst zal dan de doorslag geven. 

John, Paul en Henri hebben hun laatste wedstrijd van dit seizoen al gespeeld. Ze hebben het seizoen wel met een klapper afgesloten! Met maarliefst 1-9 werd er van ONI 9 gewonnen. John en Paul wonnen alles, Henri won er twee en ook de dubbel werd gewonnen. Momenteel staan Getavé 4 precies in het midden van de poule, maar de kans bestaat echter nog dat zij een plaats gaan zakken. Echter zullen ze niet degraderen en blijft dit team volgend seizoen in de 5e klasse spelen. Ook bij hen is de kampioen al bekend: MOVC 4 staat momenteel 11 punten los op de nummer 2, Smash 2. 

André, Bobby, Gido, Lisanne en Gert-Jan van het 5e team speelden deze week twee wedstrijden. Allereerst op maandag 18 november de inhaalwedstrijd tegen TT Nijmegen.  Om kans te maken op het kampioenschap moest deze wedstrijd gewonnen worden. Door de drie maal winst van André, één maal winst van Bobby, twee maal winst van Lisanne en de ijzersterke dubbel van Lisanne en André werd dit dan ook dik verdiend gedaan met 7-3. Op vrijdag speelden ze tegen de concurrent DNW. Winst zou hen de koppositie in de poule opleveren. Helaas werd er echter verloren met 4-6. André en Lisanne wonnen er beide twee en Gert-Jan won er helaas geen. Hiermee staan ze nu gedeeltelijk op de 1e plaats met, het tot naam omgedoopte, Door Netballen Winst. 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.