Op zondag 17 november vonden de Beuningse Tafeltenniskampioenschappen plaats. Getavé speelde met een zestal spelers mee: Bij de senioren Jorg Visch, Geoffrey Rikken, John Barten en Lisanne van Hal. Bij aanvang bleek ook Martijn Wiltink zich ingeschreven te hebben als Getavé-er bij de senioren. Joeri Visch speelde mee bij de jeugd.

De Beuningse tafeltenniskampioenschappen staat er om bekend dat je zo veel mogelijk aan het spelen bent. Ook al word je in de eerste poule uitgeschakeld, dan nog is er de mogelijkheid verschillende vervolgrondes te spelen.  Jorg won er in de poule drie en verloor er twee. Hiermee plaatste hij zich net als Geoffrey voor het hoofdtoernooi, maar helaas moest hij daarna afscheid nemen. John kwam zijn poule zeer goed door en won daarin al zijn partijen. Ook de vervolgronde kwam hij goed door, maar helaas legde hij het daarna af. Lisanne kwam met redelijk gemak de hoofdronde in. In de eerste poule won ze er vier en verloor ze er een. In de vervolgrondes was ze de sterkste en kwam ze uiteindelijk in de finale van de D-klasse en deze won ze, proficiat! Martijn is geen lid meer van Getavé, maar speelde wel onder onze naam. Hij speelde sterk en kwam de poule en vervolgrondes redelijk gemakkelijk door. Helaas moest hij het in de finale van de hoofdronde in de A-poule afleggen tegen Daan Heijmen (TT Nijmegen) en werd 2e. Proficiat met het behaalde resultaat!

Bij de jeugd was Joeri de enige van Getavé. Hij heeft de eer hoog gehouden! Hij behield zijn vorm van dit najaarseizoen en stond uiteindelijk in de finale tegen Mitchell Rikken (Treffers). Joeri bleek de sterkste en nam dan ook met trots de 1e prijs in de C-klasse in ontvangst, gefeliciteerd! 

Klik voor alle andere uitslagen hier


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.