Op zaterdag 23 en zondag 24 maart wordt er in SKC De Leemhof een rommelmarkt georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan tafeltennisvereniging Getavé. Onlangs opgeruimd en bent u iets tegen gekomen dat u zou willen doneren? Dat kan! Denk hierbij aan boeken, cd’s, speelgoed, lampen, gereedschap, curiosa en dergelijke. Grote (witgoed) apparatuur, groot meubilair en kleding kunnen we helaas niet aannemen en artikelen zijn natuurlijk het beste verkoopbaar wanneer deze schoon, compleet en werkend zijn.

Spullen kunt u aanleveren op vrijdag 22 maart van 8:00 tot 22:00 uur bij SKC De Leemhof, Dorpstraat 1 te Gendt. Bent u op dat moment niet in de gelegenheid deze te brengen? Op afspraak is het mogelijk deze ’s avonds aan te leveren van maandag 18 t/m donderdag 21 maart of we komen het bij u ophalen! Neem hiervoor contact op met André Scheen via 06-22570709.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.