De tweede helft van het voorjaarsseizoen is begonnen en hoe! Getavé heeft drie keer de winst weten te pakken, met sterke uitslagen. Getavé 4 speelde op donderdag tegen ATTV 3. De overige drie teams speelden op vrijdag: Getavé 1 en 2 thuis, tegen Westa 2 en HTTC 71 3. Getavé 3 nam het uit op tegen ONI 6. Voor de junioren zit het seizoen er al bijna op; zij speelden de op een na laatste wedstrijd, uit tegen Bit.nl 4.

Jorg, Geert en Rens, oftewel Getavé 1, speelden zeer degelijke partijen tegen Westa 2. Echter wisten ze de score van de vorige ontmoeting niet te evenaren of te toppen. Werden er toen vijf punten behaald, dit keer bleef de teller op vier punten. Drie punten werden gemaakt door Rens en Jorg zorgde voor het vierde punt.

Net als de tegenstander, speelde ook Getavé 2, dit keer in een andere opstelling. Het was aan Alex, Felix en Bob om het op te nemen tegen HTTC ’71 3. Bij de eerste ontmoeting werd er maar één puntje afgestaan aan de tegenstander. Dit keer bleek er een sterke speler opgesteld te zijn die, ondanks de spannende wedstrijden, drie keer gefeliciteerd mocht worden. Wel zeven punten binnen gehaald en het kampioenschap is nog altijd veilig gesteld!

Getavé 3 heeft met John, Max en Theo ook goede zaken gedaan en een klinkende overwinning binnen gesleept tegen ONI 6. De eerste ontmoeting verliep al voorspoedig en dit keer was het wederom Max die in zeer goed vorm bleek. Hij wist al zijn enkelpartijen te winnen. Zowel John als Theo pakte twee punten, wat een 2-8 winst maakt.

Maar de meest glorieuze overwinning moet nog komen… Die staat namelijk op naam van Martijn, Harald en Paul. In exact dezelfde opstelling, wisten Martijn en Harald wederom alle enkelpartijen te winnen. Voor Paul was het voor één partij een revanche. Die kon hij helaas niet met winst afsluiten, maar hij wist toch zeer sterk de andere twee partijen te winnen. 9-1 winst, waardoor de koploper nog steeds in zicht blijft.

De junioren nemen het in de laatste twee wedstrijden op tegen de koplopers in de poule (waarin zij zelf derde staan). Afgelopen zaterdag gingen Mitchell, Rens en Lucas op bezoek bij Bit.nl 4 in Ede. Dat het een tikkeltje lastig kon gaan worden stond vast. De partijen bleken echter aan elkaar gewaagd en vier daarvan werden afgesloten met winst: De dubbel, eentje door Lucas en twee door Mitchell.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.