In de eerste week van februari werd de tweede wedstrijdronde gespeeld. Getavé 1 en 2 speelden een thuiswedstrijd, Getavé 3 was een weekje vrij (zij spelen a.s. vrijdag tegen Hutaf 10) en Getavé 4 mocht op maandag aantreden bij Victoria 62 1. Ook bij de junioren stond er een wedstrijd op het programma; zij speelden op zaterdag een uitwedstrijd tegen SMD 2 1.

In tegenstelling tot vorige week, leek team 1 het deze week tegen Slagvaardig (R) 4 ietwat lastiger te hebben. Het merendeel van de partijen werd in drie games beslist, maar Rens en Jorg wisten beide, in een spannende 5-gamer, één partij en samen de dubbel te winnen. Geoffrey won er helaas geen, wat een eindstand van 3-7 maakt.

Getavé 2 nam het met Wilbert, Alex en Lisanne op tegen Hutaf 9. Hier was juist het merendeel van de partijen aan elkaar gewaagd te noemen. Maar liefst de helft werd in vijf games beslist, waarvan er drie gewonnen werden. Uiteindelijk wisten de Getavé-ers allen twee partijen te winnen en was ook de dubbelcombi Lisanne/Alex ongeslagen: Er werd met 7-3 gewonnen.

Getavé 4 kreeg de opstelling tegen Victoria 62 1 helaas niet compleet. Met één speler ontbrekend, mochten Bobby en Harald voor de punten zorgen in Duiven. Van de zeven gespeelde partijen bleken er hier ook vijf zeer close, maar trok Getavé veelal aan het langste eind. Uiteindelijk werd er 5-5 als eindstand genoteerd, waarvan Harald al zijn enkelpartijen won en Bobby er twee pakte. Met een volledig team zit hier de volgende keer vast en zeker meer in!

De junioren kregen op zaterdag tegen SMD 2 1 helaas het team ook niet compleet en was het aan Mitchell en Rens om de punten te maken. De tegenstander bleek sterk en, ondanks de zeer degelijke partijen van beide jongens, wist alleen Mitchell voor twee punten te zorgen. Het werd 8-2.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.