De zevende wedstrijdronde is gespeeld en voor drie van de vier seniorenteams gaat de strijd om het kampioenschap gestaag door. Door twee teams werd er ook nog eens ruimschoots gewonnen! Het derde seniorenteam kijkt tegen degradatie aan, helaas. Voor de junioren stond er een weekendje rust op het programma, alweer.

Team 1 nam het met Rens, Geert en Jorg op tegen Treffers 2 uit Arnhem. Bij de eerste ontmoeting werd er ruim verloren met 2-8 dus men had iets goed te maken. En jawel, dat deden ze, want dit keer werd er met maar liefst 8-2 gewonnen! Geert bleek in vorm en won al zijn partijen, Jorg en Rens wonnen er beide twee en ook de dubbel werd gewonnen. Middels deze overwinning en het verlies van concurrent Looping, blijft de koppositie behouden en wordt de voorsprong met zes punten vergroot. 

Team 2 nam het op tegen concurrent TT Nijmegen 10. Het voornemen van Felix, Alex en Lisanne was uiteraard punten scoren en de uitslag van de vorige ontmoeting (toen werd er met 1-9 gewonnen) nog eens over doen. Er werd echter wat meer tegenstand geboden, wellicht ook door de andere opstelling van de tegenstander. Felix bleek van dit team in beste vorm en won al zijn enkelpartijen, Alex en Lisanne wonnen er één, wat een stand van 5-5. Geen winst, maar ook geen verdere uitloop van de concurrent. De koppositie is, met drie punten verschil, dan ook nog in zicht!

Team 3 had wederom een zware dobber, dit maal aan tegenstander Westa 3. Een andere opstelling kon helaas niet echt baten. De vorige keer namen Max, John en Paul het tegen deze tegenstander op, dit keer speelde Paul in plaats van John. Echter wist alleen Max voor de punten te zorgen. Hij won er twee, wat een eindstand van 8-2 maakt. Inmiddels is de achterstand opgelopen tot 20 punten. De conclusie kan inmiddels wellicht gemaakt worden: Degradatie ligt op de loer...

Team 4 speelde daarentegen wederom een sterke avond. Bobby, André en Theo namen het eveneens op tegen de directe concurrent: TCB 7. De vorige ontmoeting werd afgesloten met gelijk spel, dit maal was (uiteraard) de winst pakken en de voorsprong vergroten het streven. Dat is zeer zeker gelukt! Ondanks de afwezigheid in de laatste paar wedstrijden, bleek André in goede vorm. Hij won, hetzij op spannende wijze en soms maar nipt, al zijn enkelpartijen. Bobby won er twee en Theo scoorde een punt. De dubbel werd ook gewonnen, wat een nette winst van 3-7 maakt. 

 


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.