In het laatste weekend van oktober stond de vijfde wedstrijdronde op het programma. Het najaarsseizoen is daarmee op de helft, dus tijd om een tussenstand op te maken. Misschien is de titel een tikkeltje voorbarig, maar... het zou toch mooi zijn!

Getavé 1 nam het met Jorg, Geoffrey en Rens op tegen Etac '80 3 uit Elst. Een zeer degelijke tegenstander welke in de middenmoot mee draait. De winst kreeg Getavé 1 dan ook niet zomaar cadeau en de punten werden t/m de negende partij verdeeld. De tiende partij werd eveneens gewonnen, wat het geen gelijkspel maar een prima 6-4 winst maakt en tevens behoud van de koppositie in de poule. Geoffrey won er één, Jorg won er twee en Rens won al zijn enkelpartijen.

Getavé 2 speelde met Lisanne, Alex en Bob tegen het Groesbeekse GTTC 7. Ondanks dat deze tegenstander laatste staat in de poule, wisten zij het Getavé bij vlagen toch wel lastig te maken. Tot en met de vijfde partij werd er zelfs tegen een 3-2 achterstand aangekeken. Er werd echter een tandje bijgezet en de laatste vijf partijen werd allemaal met winst afgesloten. Lisanne en Alex wonnen er twee, Bob won er drie; het werd 7-3. Ook dit team staat op de eerste plaats in de poule, hetzij gedeeld met TT Nijmegen 10.

Getavé 3 had het duidelijk een stuk lastiger in Arnhem tegen Treffers 4. De partijen van John en Harald waren gewaagd aan die van de tegenstanders maar het verschil kon niet gemaakt worden. Max kreeg het wel voor mekaar en wist er met twee punten vandoor te gaan. Het werd 8-2. Vorig seizoen gepromoveerd naar de huidige klasse en momenteel staan ze op de laatste plaats. Er zal dus even een paar tandjes bij geschakeld moeten worden om de huidige vierde klasse te behouden!

Getavé 4 wist eveneens de winst te pakken in de vijfde wedstrijdronde. Theo, Bobby en André namen het op tegen Bit.nl 11. Getavé bleek een maatje te groot voor deze tegenstander. Er werd namelijk ruim gewonnen! Theo bleek in zeer goede vorm en won al zijn enkelpartijen. Bobby en André wonnen er beide twee en ook de dubbel werd gewonnen. Ook dit team bekleed de koppositie in de poule, met twee punten verschil op TCB 7. 

De junioren waren helaas nog een weekje vrij. Zij nemen het in het eerste weekend van november op tegen Hutaf 5.

Al met al een zeer goed seizoen voor de senioren: Drie van de vier team gaan aan op kop in de poule en met wat mazzel blijft het andere team lekker in de huidige klasse spelen! Veel succes en plezier in de tweede helft van het najaarsseizoen!


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.