In tegenstelling tot andere teams in de poule van Getavé 1, waren er nog maar twee wedstrijden gespeeld voor aanvang van de herfstvakantie. Op zowel vrijdag 13 als op 20 oktober werden er twee inhaalwedstrijden gespeeld. 

Op de eerst genoemde vrijdag namen zij het thuis op tegen Looping 2 uit Angeren. De partijen waren bij vlagen aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk kwamen Jorg, Rens en Geert als sterkste uit de strijd. Voor Geert bleek het een echte vrijdag de 13e te zijn; hij wist namelijk geen enkelpartijen te winnen. Jorg won er twee en Rens won alle zijn enkelpartijen. Inclusief de gewonnen dubbel, maakt het een degelijke 6-4 winst. 

Op vrijdag 20 oktober stond een uitwedstrijd tegen Hutaf 6 op het programma en werd er in dezelfde opstelling gespeeld. Dit keer kwam Getavé er nóg sterker uit; er werd met maar liefst 1-9 gewonnen! Naast de dubbel wisten Jorg en Rens alle partijen te winnen. Geert gunde de tegenstander in zijn laatste partij een puntje voor de eer, maar wist er netjes twee te winnen. Looping 2 en Treffers (A) 3 deelden vóór deze wedstrijd nog de koppositie met 23 punten, maar door deze score neemt Getavé de koppositie met 24 punten over. 

Deze week staat voor alle seniorenteams de vijfde wedstrijd op de planning. Dat betekent dat het najaarsseizoen alweer op de helft is en er een tussenstand opgemaakt kan gaan worden. We zijn benieuwd! De junioren hebben te kampen met een ietwat vervelende indeling: Op 7 oktober werd de vorige wedstrijd gespeeld en de eerstvolgende wedstrijd staat pas gepland op zaterdag 4 november. Desalniettemin alvast veel succes!


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.