Deze week werd de vierde wedstrijdronde van het najaarsseizoen gespeeld. Twee teams brachten het er zeer goed vanaf: Zowel team 1 als 4 wist een nette winst te behalen.

Rens, Geoffrey en Jorg van Getavé 1 namen het thuis op tegen Topspin 1. De start van de avond viel ietwat tegen: Jorg en Rens en wisten de eerste enkelpartijen niet met winst af te sluiten. De diesel kwam echter op gang: Er werden vervolgens maar liefst zeven partijen op rij gewonnen. De laatste partij ging naar de tegenstander, maar de eindscore mag er wezen; 7-3 winst! Geoffrey was in zeer goede vorm en won al zijn enkelpartijen, Rens won er twee en Jorg won er één. 

Getavé 2 speelde met Alex, Felix en Lisanne eveneens een thuiswedstrijd, hetzij tegen Hutaf 9. Het verschil bleek minimaal en de partijen bij vlagen zeer aan elkaar gewaagd. Helaas kon de avond niet met winst afgesloten te worden. Alex won er netjes twee, Lisanne één en Felix won er geen: Het werd 4-6. Ondanks het verlies is de koppositie in de poule nog wel behouden!

John, Max en Paul hadden op dinsdag 3 oktober een sterke tegenstander tegenover zich staan; Drusus 2. De games werden bij vlagen met minimale verschillen gespeeld, maar de punten vielen met name de kant van de tegenstander op. Getavé 3 wist tegen één speler drie punten te scoren. Het werd 7-3.

Getavé 4 had met HTTC '71 5 eveneens een waardige tegenstander tegenover zich. De eerste vier partijen bleken zeer aan elkaar gewaagd en werden pas in de vijfde game besloten, wat ook nog eens een gelijke stand opleverde. Het tempo werd vervolgens iets opgevoerd en André, Bobby en Theo wisten de voorsprong te pakken. Uiteindelijk gingen ze er met de winst vandoor, het werd 4-6! André was de sterkste van de avond en won al zijn enkelpartijen, Theo won er twee en Bobby won er één. 

Het lijkt er op dat Joeri, Mitchell en Rens afgelopen zaterdag de sterkste tegenstander in de poule ontmoet hebben. Zij namen het op in Veenendaal tegen SKF 3. Veel partijen en games waren aan elkaar gewaagd. Er werden dan ook maar vier partijen in drie games besloten. De punten vielen echter naar SKF. Joeri wist de eer te redden door halverwege de wedstrijd een enkelpartij te winnen. Het werd 9-1.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.