In het laatste weekend van september stond de derde wedstrijdronde op het programma. Getavé 1 had het vrijdag 29 september op moeten nemen tegen Hutaf 6, mits deze niet verzet zou worden. Oftewel, deze wedstrijd laat nog even op zich wachten. Tot 20 oktober om precies te zijn. De overige teams speelden wel.

Getavé 2 mocht, net als een weekje eerder, weer op bezoek in Nijmegen. Dit keer namen Wilbert, Felix en Lisanne het op tegen Akris 2. Er werd aangevangen met twee aan elkaar gewaagde partijen, welke beide in vijf games werd besloten en Getavé het eerste punt opleverde. Vervolgens leek Getavé een tandje bij te zetten, want het merendeel van de punten ging hen kant op en werd er gewonnen met 3-7: Felix en Lisanne bleek een goed dubbelkoppel en won. Felix had het in de enkelpartijen wat lastiger en scoorde één punt, Lisanne maakte er twee en Wilbert won ze allemaal. Al met al een prima avond welke ook nog eens - met een puntje verschil - de koppositie in de poule heeft opgeleverd!

Getavé 3 lijkt het nog een tikkeltje lastig te hebben. De partijen zijn aan elkaar gewaagd te noemen - er wordt namelijk nauwelijks met 3-0 verloren -, de punten die het verschil maken worden nog niet gescoord. Ook afgelopen vrijdag tegen Hutaf 8 konden Paul, John en Max het tij niet keren en werd er verlies geleden: Het werd 3-7 voor de bezoekende Huissenaren. Allen wisten zij één punt te scoren.

Bobby, Theo en André van Getavé 4 namen het thuis op tegen Hutaf 12 en bleken wederom in goede vorm. Er werd redelijk vlot een voorsprong gepakt, welke niet meer uit handen werd gegeven. Uiteindelijk gingen er zeven van de tien punten naar Getavé, waarmee er in drie gespeelde wedstrijden nog geen verlies geleden is. Theo won er één, Bobby won er twee en André won alle partijen. Hier lijkt de strijd om het kampioenschap nu al flink gaande en doet dit team niet onder voor met name twee tegenstanders (TCB en Bit.nl). Team 4 doet dan ook netjes in de top van de poule mee!

De junioren speelden afgelopen weekend met Mitchell, Lucas en Rens tegen Treffers 4. Wederom waren de partijen aan elkaar gewaagd en werd meer dan de helft in vier of meer games besloten. Met name één tegenstander leek de jongens wel te liggen en daar werden dan ook hoofdzakelijk de punten gescoord. Mitchell bleek in prima vorm en won er twee, Lucas en Rens wonnen er één; het werd 4-6 voor de bezoekers uit Arnhem.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.