Vorige week is, met uitzondering van het eerste seniorenteam, het najaarsseizoen voor alle teams van start gegaan. Vanwege het niet beschikbaar hebben van de zaal is de wedstrijd van Geoffrey, Jorg, Geert en Rens tegen Looping 2 verzet naar vrijdag 13 oktober. Zij zullen dan ook deze week met de competitie starten, tegen Treffers (A) 3. De wedstrijd van team 2 tegen Essentia 2 werd om diezelfde reden niet thuis, maar uit gespeeld. De overige wedstrijden werden zoals ingepland wel gespeeld.

Bij team 2 mochten Alex, Lisanne en Felix aantreden. Zij namen het zogezegd om de hoek op tegen Essentia uit Bemmel. Het bleek een ietwat lastige start van de competitie te zijn. De partijen bleken zo nu en dan wel aan elkaar gewaagd, maar bracht de tegenstander het er voornamelijk het beste vanaf. Het werd 6-4: Felix won er twee, Lisanne en Alex wonnen er beide één.

Hetzelfde aantal punten werd binnen gesleept door Harald, John en Max van team 3 tegen Velp 4. Veel partijen gingen gelijk op - maar drie partijen werden in drie games besloten -, maar toch trok Getavé ook hier aan het kortste eind. Echter geen verkeerde score voor 'nieuwkomers' in de vierde/hogere klasse. Ook hier werd het 6-4: Max haalde de meeste punten binnen, twee stuks. John en Harald wonnen er beide één.

De jeugd trapte het seizoen af met dezelfde uitslag, hetzij dat hier de zes punten naar Getavé gingen! Joeri, Rens en Lucas speelden ook in de buurt; zij gingen op bezoek bij Hutaf, waar zij het tegen het vijfde jeugdteam opnamen. Joeri speelde als vanouds sterk en stond in totaal maar één game af aan de tegenstander. Hij wist dan ook drie punten binnen te slaan. Rens en Lucas speelden spannende partijen, waarin het de tegenstander zo nu en dan flink lastig gemaakt werd. Het leverde hen beide één punt op. Ook de dubbel (Joeri en Rens) werd gewonnen, wat een totaal van zes punten maakt.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.