De zomervakantie zit er op. Enerzijds wordt deze afgesloten met de Gendste Kermis, anderzijds betekent dit dat het najaarsseizoen voor Getavé gaat beginnen! De jeugd start deze week weer met trainen, de senioren maken zich eveneens klaar voor het competitieseizoen en de recreanten kunnen weer een balletje komen slaan.

De jeugd traint op maandag- en donderdagavond, waarvan de eerste training plaats vindt op donderdag 31 augustus. Tijdens deze avond kun je spelen tegen ons kampioensteam, maar ook tegen kinderen die nog niet zo heel lang tafeltennis spelen. We doen ook weer mee met het initiatief Sjors Sportief. Het duurt nog eventjes tot de inschrijving geopend is, maar ook via deze weg kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de club en sport! Meer weten? Neem dan een kijkje op www.sjorssportief.nl of neem contact op met trainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast heeft Getavé zich aangemeld bij de Meedoenregeling van Gemeente Lingewaard. Door middel van deze regeling kunnen gezinsleden een bijdrage van €100,00 pp ontvangen voor verschillende kosten die het sporten met zich mee brengt. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.meedoeninlingewaard.nl

Het starten van een seizoen brengt zo nu en dan wat veranderingen met zich mee. Het juniorenteam wordt nog steeds gevormd door Joeri, Rens, Mitchell en Lucas. Door het kampioen worden in het voorjaarsseizoen, zijn zij gepromoveerd naar de 2e klasse. Bij de senioren is de teamsamenstelling wel her en der veranderd. Lisanne is overgeplaatst naar het tweede team, waardoor Jorg, Geert, Geoffrey en Rens team 1 vormen. Team 2 wordt, zoals geschreven, uitgebreid met Lisanne en bestaat naast haar uit Wilbert, Alex, Felix en Bob. Het huidige team 3 is vóór de zomerstop kampioen geworden in de vijfde klasse en promoveert naar de vierde klasse. Een kleine wijziging in dit team: André is in het vierde team geplaatst, waardoor team 3 gevormd wordt door John, Paul, Harald en wordt aangevuld met Max. Het huidige team 4, waar Max ingedeeld was, is vóór de zomerstop helaas gedegradeerd en komt in het najaarsseizoen in de vijfde klasse uit. Dit team bestaat uit André, Bobby, Theo en reservespeler Emiel. De eerste competitiewedstrijden worden gespeeld in week 37.

Veel plezier en succes allemaal!


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.