Geschreven door André

Zondag 21 mei zijn er in de Leemhof de clubkampioenschappen gehouden voor jeugd en senioren.

Jeugdspelers, Joeri, Mitchell, Rens en Lucas speelden een meerkamp waarbij de beslissende wedstrijd als finale later op de dag gespeeld werd. Rens werd 4e, Lucas 3e, en Mitchell verloor in de finale van Joeri en werd dus 2e, en Joeri die echt een maatje te groot was voor zijn teamgenoten is dus de Jeugd Club Kampioen 2017.

De senioren waren met 12 spelers en er werd eerst een voorronde gespeeld door het spelen van 3 vierkampen. De nummers 1 en 2 van deze 3 poules vormden een A Klasse de nummers 3 en 4 vormden een B klasse. Na goed 2 uur waren de voorronden gespeeld, de geweldige soep van de familie Barten (Allet natuurlijk! En nogmaals bedankt!) gaf weer voldoende energie voor de rest van het toernooi.

De 4 jeugdspelers stroomden bij de senioren in na het spelen van hun jeugd wedstrijden, de nummer 1 en 2 naar de A klasse en de nummer 3 en 4 naar de B klasse. Het leuke en spannende was dat er wederom 4 kampen gespeeld werden en er daarna kruisfinales volgden, voor iedereen volop kansen en minimaal 6 wedstrijden voor iedereen. De senioren finale werd gespeeld door Jorg en Rens Peters, maar Rens was duidelijk sterker en won met 4-1. En dus bij de senioren Club Kampioen 2017 Rens Peters.

Daarna nog met een grote groep gebarbecued en dat was een zeer gezellige afsluiting van een sportieve en leuke dag.

André


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.