Op vrijdag 12 mei werd door twee teams van Getavé de eerste wedstrijd van de Wiltschut gespeeld. Kenmerkend voor de Wiltschut is dat er teams gevormd worden van spelers, ongeacht de klasse waarin zij bij de reguliere competitie spelen en dat je – met het oog op het verschil in klasse – punten voor krijgt of juist voor moet geven. De teams van Getavé zijn dan ook lekker gemengd: Team 1 bestaat uit Jorg, Theo, Paul en Geoffrey en team 2 wordt gevormd door André, Felix, Lisanne en John. 

Beide teams namen het op tegen teams van Herpen, welke ook goed gemengd waren. Ondanks het aantal punten dat team 1 veelal voor kreeg, werden de meeste partijen helaas nipt verloren. Toch een teken dat min of meer iedereen met de juiste licentie speelt…  Het werd 3-6: Paul en Theo wonnen er helaas geen, maar Jorg was net wat sterker dan de tegenstanders en wist drie punten te maken.

Team 2 nam het met André, John en Felix op tegen het tweede team van Herpen. Hier was de start vele malen beter en werd er met 7-2 gewonnen! De partijen bleken aan elkaar gewaagd en werd er onder andere de strijd aangegaan tegen een 1e klasse speler. Het fanatisme onder de spelers loog er niet om, de partijen waren spannend en uiteindelijk wist John er drie te winnen, Alex en Felix wonnen er beide twee. 

Aanstaande vrijdag staat er voor beide teams een thuiswedstrijd tegen Revanche op het programma. Wellicht een mooie opwarmer voor de Clubkampioenschappen, welke twee dagen later plaats vindt?!


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.