Op Goede Vrijdag was het de beurt aan de senioren voor de op-een-na-laatste wedstrijd van het voorjaarsseizoen. Geen hoogvliegers qua uitslagen, maar wel redelijk gescoord. De junioren beleefden een dagje later echter een Super Zaterdag! Lees het verslag hieronder.

Joeri, Mitchell en Rens hebben een IJ-ZER-STERK potje tafeltennis laten zien op zaterdag tegen Treffers 5. Bij vlagen was de tegenstander in goede doen en werd er een gamepje afgestaan, maar veelal werden er door Getavé per game niet meer dan vijf punten afgegeven. Een zeer terechte en welverdiende overwinning van 10-0 is dan ook de uitslag! Door deze ruime uitslag staan de jongens nu acht punten los van de nummer twee. Het lijkt er op dat het kampioenschap verzekerd, maar helemaal zeker weten doen we dat pas na de laatste wedstrijd!

Getavé 1 nam het met Jorg, Geoffrey en Rens op tegen de koploper uit de poule; Cevelum 3 kwam een bezoekje brengen aan Gendt. Deze tegenstander had niet veel punten meer nodig om het kampioenschap te verzekeren. Getavé gaf hen ze echter niet cadeau. Bij de vorige ontmoeting werd er helaas 10-0 verloren, maar dit keer werden de punten gehalveerd. Uiteindelijk genoeg voor Cevelum om kampioen te worden, maar ook voor Getavé om de tweede plaats te behouden en hiermee - met nog één wedstrijd te gaan - het seizoen af te sluiten. Rens bleek in goede vorm en won al zijn partijen. Jorg en Geoffrey wonnen er beide één; het werd 5-5.

Getavé 2 nam het in een uitwedstrijd op tegen TVO 4 in Oosterhout. Al om en nabij het hele seizoen gaat Getavé 2 aan kop in de poule, maar helaas zijn er in Oosterhout wat punten blijven liggen om deze plaats te behouden. Zowel Alex en Bob als invaller Emiel wisten allen één partij te winnen. Het werd 7-3. Door de ruime(ere) uitslag van HTTC tegen ATC (8-2 winst) is de koppositie helaas afgestaan en verblijft Getavé nu met één puntje verschil op de tweede plaats. Het zal er in a.s. wedstrijd tegen (de nummer drie in de poule) Looping dan ook nog om gaan spannen!

Getavé 3 nam het in een uitwedstrijd op tegen Bit.nl 10. Bobby, Max en Theo bleken in goede vorm! Werd er de vorige keer nog ruim verloren van deze tegenstander (2-8), dit keer werden er de nodige punten weg gesprokkeld en de winst van 4-6 gepakt! Helaas niet genoeg om van die laatste plek af te komen, maar wel lekker voor het gevoel; Max won al zijn partijen, Bobby won er twee en Theo won er één.

Getavé 4 nam het op tegen directe concurrent TIAN 7. De partijen van John, Harald en Paul leken dit keer een stuk gewaagder aan de tegenstander dan bij de vorige ontmoeting. Werd er toen met 8-2 ruim gewonnen, dit keer werd het 5-5. Het kampioenschap is dan ook wederom nog meer verzekerd, maar net als bij team 2 komt het hier ook aan op de laatste wedstrijd van het seizoen. Met 62 punten staan John, Paul, Harald en André nog altijd netjes aan kop, maar TIAN en ATC zijn met 58 punten niet ver weg. 


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.