De zevende ronde van de competitie voor Getavé werd vorige week gespeeld en het bleek er eentje voor in de boeken! Op donderdag 30 maart speelde Getavé 1 een uitwedstrijd, Getavé 2 en 3 speelden thuis op vrijdag de 31e thuis en Getavé 4 speelde eveneens een uitwedstrijd. De junioren brachten op zaterdag een bezoek aan Zevenaar.

Korte versie: Alle teams wisten de winst te pakken!

Langere versie, zie hieronder:

Jorg, Geert en Geoffrey hebben een goede score neer weten te zetten tegen DTS 2 uit Molenhoek. Net als bij de eerste ontmoeting werd het ook dit keer 7-3 in het voordeel van Getavé 1. Geoffrey was voor alle tegenstanders te sterk en won al zijn partijen. Geert en Jorg wonnen er beide twee. Mede door deze en de ruime winst van 9-1 een weekje eerder staan ze nu redelijk safe op de tweede plaats in de poule. Deze week nemen zij het thuis op tegen TCB 4, welke op dit moment drie punten onder hen staat. 

Getavé 2 wist eveneens de winst te pakken in deze ronde. Zij namen het thuis op tegen het eerste team van ATC ’68. Het beoogde resultaat bleek, in vergelijking met de vorige ontmoeting toen het 1-9 werd, vorige week iets minder. Bob heeft helaas geen enkele partij met winst af weten te sluiten. Daarentegen speelden Alex en Felix zeer sterk en wisten zij alle partijen te winnen. Het werd 6-4 en tevens is de koppositie behouden gebleven. Deze week nemen zij het op tegen Rhenus 4, welke momenteel op de derde plek verblijft.

Getavé 3 speelde een regionale partij; Essentia 2 uit Bemmel kwam op bezoek. De vorige ontmoeting liet helaas wat te wensen over, toen werd het namelijk 9-1. Dit maal bleken Bobby, Theo en Max echter als sterkste uit de strijd te komen! Max bleek, zelfs met het batje van een teamgenoot - zijn eigen batje sneuvelde…-, te sterk voor alle tegenstanders en won er drie. Bobby mocht zich twee partijen toe eigenen en ook Theo wist voor een punt te zorgen. Het werd 6-4. Volgende week nemen zij het op tegen koploper SKF 10. Eens kijken of er nog eens voor zo’n mooie stunt gezorgd kan worden!

John, Paul en André brachten een bezoekje aan Westervoort, waar ze het opnamen tegen Westa 4. Deze tegenstander staat onderaan in de poule, dus dat er punten gepakt konden (en moesten) worden stond vast. Dit heeft Getavé 4 dan ook degelijk gedaan! Alle drie wisten ze twee partijen te winnen. Ook de dubbel werd gewonnen, wat een nette winst van 3-7 maakt! De koppositie is behouden door deze score, maar nog niets lijkt zeker. De concurrentie is namelijk groot in de top 3 (met TIAN 7 en ATC ’68 Afferden 2). Er moet tegen Velp 6 deze week dan ook flink gescoord worden om het kampioenschap wat veiliger te stellen!

Op zaterdag 1 april hadden de junioren het zeeeeer lastig. Ha-ha, 1 april, kikker in je…. Nee, Mitchell, Rens en Lucas speelden een zeer nette wedstrijd tegen Zevenaar 3! Dat de kans aanwezig was om de punten te maken, was bij voorbaat al enigszins duidelijk. Deze tegenstander staat onderaan in de poule en de vorige wedstrijd werd met maar liefst 9-1 gewonnen. Alle drie de jongens wisten twee partijen te winnen, wat een 4-6 winst opgeleverd heeft. Zaterdag staat de nummer twee in de poule op het programma: ONI 2. Het verschil is al acht punten, maar eens kijken of de voorsprong nog groter kan worden! 


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.