De tweede helft van het voorjaarsseizoen is vorige week van start gegaan. Naast het juniorenteam speelden twee seniorenteams een thuiswedstrijden. Team 2 en 3 speelden beide een uitwedstrijd.

Getavé 1 heeft met Rens, Geoffrey en Jorg, net als de vorige ontmoeting met Hutaf 8, wederom een zeer nette score neer weten te zetten. Er werd de tegenstander maar één puntje gegund: Rens moest zijn tegenstander na afloop van de eerste wedstrijd feliciteren. De daaropvolgende negen wedstrijden werden echter allemaal gewonnen, wat een 9-1 winst opgeleverd heeft. Mede door deze ruime score hebben ze zich op weten te klimmen naar de derde (gedeelde tweede) plaats. 

Getavé 2 heeft helaas een paar punten laten liggen in Heteren. In een onvolledige opstelling namen Alex en Bob het op tegen HTTC ’71 2. Er werden bij voorbaat al drie punten ingeleverd en helaas was Bob niet in goede vorm en verloor hij al zijn wedstrijden. Alex bleek daarentegen in zeer goede vorm en wist zijn drie enkelpartijen allemaal te winnen! De dubbel werd helaas nipt verloren, wat een eindstand van 7-3 verlies maakt. De koppositie is desalniettemin behouden gebleven!

Max, Bobby en Theo van Getavé 3 mochten op dinsdag - alweer bijna een hele week geleden - aantreden in een regionale partij tegen Looping 3. Net als de vorige keer bleek de tegenstander een maatje groter en kon er geen winst uit gesleept worden. Alle drie de spelers wisten van één tegenstander te winnen, waarmee in ieder geval de eer ietwat wordt gered. Het werd 7-3.

Getavé 4 dingt eveneens nog mee aan het kampioenschap en de gemaakte punten tegen ATC ’68 Afferden 2 helpen daar mooi aan mee. André, John en Paul speelden sterke partijen en maar één tegenstander bleek voor hen te sterk. Naast de dubbel werden er dan ook drie punten op het scorebord voor de tegenstander genoteerd, maar mochten de Getavé-ers allen twee winstpartijen achter hun naam noteren. Het werd 6-4.

De junioren hebben de tweede helft van het voorjaarsseizoen ook prima weten te starten. Bij de vorige ontmoeting werd er 9-1 van GTTC 2 gewonnen. Dit maal pakte de tegenstander wat meer punten, maar gingen Joeri, Rens en Lucas er uiteindelijk toch met de winst vandoor. Joeri bleek wederom te sterk voor al zijn tegenstanders en Rens zorgde ook voor een punt voor Getavé. Lucas moest zijn laatste partij helaas staken vanwege een blessure, maar ook hij wist nog voor een punt te zorgen. Het werd 6-4. 


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.