In tegenstelling tot vorige week, kan er nu wel een tussenstand opgemaakt worden. De vijfde wedstrijdronde is vorige week gespeeld, wat betekent dat het seizoen op de helft is. Zoals het er nu naar uit ziet, dingen er bij de senioren twee teams mee voor het kampioenschap: Alex, Felix, Wilbert en Bob van team 2 en John, Harald, Paul en André van team 4. De junioren weten al het gehele seizoen mooie uitslagen te behalen, dus ook door Joeri, Rens, Mitchell en Lucas wordt er gestreden voor het kampioenschap!

Jorg, Rens, Geert en Geoffrey van team 1 verblijven degelijk in de middenmoot. Helaas ziet het er voor Bobby, Max en Theo van team 3 niet zo rooskleurig uit; werden ze vorig seizoen nog kampioen, nu lijkt degradatie op de loer te liggen. 

Op vrijdag namen Geert, Rens en Geoffrey het op tegen ETAC ’80 3. Met het oog op de behaalde punten bij de overige wedstrijden, leken beide teams bij voorbaat al aan elkaar gewaagd. Dit bleek op de avond zelf dan ook niet anders. Geert was in zeer goede vorm en de sterkste van de avond. Hij wist al zijn partijen dan ook te winnen. Geoffrey kwam er niet helemaal in en moest drie maal zijn tegenstander feliciteren. Rens speelde ook een zeer degelijke wedstrijd en sleepte twee punten binnen. De dubbel werd eveneens gewonnen, wat een uitslag van 6-4 maakt! Drie maal wist team 1 te winnen, twee maal werd er verloren. Genoegen wordt er dan ook genomen met de derde plek in de poule. 

Alex, Felix, Wilbert en Bob doen goede zaken dit seizoen. Op de eerste na, zijn alle wedstrijden gewonnen. Afgelopen vrijdag namen zij het in een regionale derby op tegen Looping 2. Alex, Felix en Bob wisten, net als tegen TVO vorige week, weer flink punten te scoren. Alleen Bob moest een maal de tegenstander feliciteren, alle andere partijen werden gewonnen. Er mag dan ook wederom een glorieuze winst genoteerd worden; het werd 9-1! Mede door deze ruime score, weten zij concurrent HTTC 71 2 met zeven punten verschil achter zich te laten en wordt de eerste plaats bezet gehouden.

Getavé 3, ofwel Bobby, Theo en Max, zijn vorig seizoen gepromoveerd vanuit de vijfde klasse. Zo goed als het vorig seizoen ging, zo lastig hebben ze het dit keer. De eerste wedstrijd tegen Looping 3 werd netjes gewonnen, maar de daaropvolgende wedstrijden werden helaas redelijk ruim verloren. Ook tegen - inmiddels koploper - Westa 3 moesten er zeven punten afgestaan worden. Naast de dubbel wist Max deze avond de eer van team 3 te redden: Hij won er twee.

Getavé 4 is ook hard op weg kampioen te worden. Op één gelijkspel na in de eerste wedstrijd, hebben John, Harald, Paul en André alle wedstrijden weten te winnen. Op donderdag 16 maart namen ze het op tegen ONI 7 en de nodige punten werden gescoord om concurrent ATC ’68 Afferden 2 zoveel mogelijk achter zich te laten. John was wederom in goede vorm en won al zijn partijen. Paul wist er twee te winnen, Harald won er één en ook de dubbel werd gewonnen. Mede door deze zeven punten staan zij momenteel met vier punten verschil aan kop. Aankomende wedstrijd mogen zij het opnemen tegen de genoemde concurrenten. Eens kijken of het verschil nog meer vergroot kan worden!

Op zaterdag gingen de Joeri, Rens en Mitchell op bezoek bij Tik Hard 1. Junioren 1 mag ook deze wedstrijd in het winstlijstje noteren en het verlieslijstje blijft dan akelig leeg, gelukkig! Tot op de helft van wedstrijd, leek Getavé niet te stoppen; een 0-5 voorsprong werd dan ook zeer mooi gepakt. Een kleine hapering bij Mitchell in de zesde partij, leverde een puntje voor de tegenstander op. Ook de laatste partij van Rens werd niet gewonnen, maar… een zeer mooie 2-8 winst is het resultaat! Deze ruime score heeft er voor gezorgd dat de voorsprong op ONI 2 met vijf punten wordt vergroot. Hou vast, hou vast, want drie teams van Getavé die dit seizoen het kampioenschap pakken zou toch mooi zijn! 


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.