De titel klinkt alsof er al een tussenstand van het seizoen opgemaakt wordt, maar nee hoor... Het staat gewoon leuk! Een tussenstand laat nog een weekje op zich wachten; dan zijn we namelijk op de helft. De gespeelde, vierde wedstrijdronde kenmerkt zich door de ruime uitslagen bij de senioren; twee helaas in het nadeel van Getavé, maar twee ruimschoots in het voordeel. Ook de junioren hebben weer goede zaken gedaan! 

Getavé 1 was met Rens, Geert en Geoffrey op bezoek bij Cevelum 3. Dat dit wel eens een lastige wedstrijd kon gaan worden stond al min of meer vast. Dit team heeft de vorige wedstrijden namelijk ook weten te winnen en staat hierdoor ruimschoots aan kop in de poule. Helaas kon Getavé het Cevelum maar bij vlagen lastig maken en hier en daar een gamepje sprokkelen. Er werd met 10-0 verloren.

Felix, Alex en Bob van Getavé 2 namen het op tegen twee spelers van TVO 4. Voor aanvang konden er al drie punten geïncasseerd worden. Helaas voor TVO raakte een speler tijdens de eerste wedstrijd tegen Felix geblesseerd. Hij kon deze nog uitspelen en ook de dubbel ging nog nipt, maar tijdens de wedstrijd tegen Bob moest ie opgeven en werd de partij tegen Alex niet meer gespeeld. Een avond die snel omvloog, door de weinig gespeelde partijen, maar wel voor een flink aantal punten heeft gezorgd: Bob won er twee (waarvan één wedstrijd werd opgegeven), Alex won er één (maar één gespeeld) en Felix won er één en verloor er één. Ook de dubbel werd gewonnen, wat een score van 9-1 maakt.

Getavé 3 speelde een lastige wedstrijd tegen bezoekers Bit.nl 10. De eerste twee partijen, van Max en Bobby, waren aan elkaar gewaagd en werden gewonnen. De daaropvolgende partijen waren veelal eveneens aan elkaar gewaagd, maar bleek Getavé aan het kortste eind te trekken. Er werden wel games bij de tegenstander weg gesprokkeld, maar niet genoeg om de winst naar zich toe te trekken. Van 2-0 ging de avond over naar 2-8.

Getavé 4 weet vanaf de tweede wedstrijd ruime winst te behalen en mag hier ook de vierde wedstrijd bij op tellen. Harald, John en Paul namen het thuis op tegen TIAN 7. Deze tegenstanders voor aanvang nog aan kop. Het leek dan ook een lastige avond te kunnen, maar niets blijkt minder waar. In rap tempo werden de punten binnen gehaald en stonden ze 6-0 voor. Bij wedstrijd 7 en 8 kwam er een kleine kink in de kabel, waardoor er twee punten werden ingeleverd, maar de laatste twee wedstrijden werden weer gewonnen. Naast de dubbel wonnen Harald en Paul er twee en wist John al zijn partijen te winnen.

De junioren hebben voor de vierde wedstrijd op rij winst weten te behalen. Joeri, Mitchell en Rens namen het in een uitwedstrijd op tegen het vijfde team van Treffers uit Arnhem. Joeri wist af te trappen met winst, maar de daarop volgende partijen waren een tikkeltje lastig en werd er maar eentje gewonnen. Vanaf de zevende wedstrijd wist Getavé vier wedstrijden op rij te winnen, wat een winst van 6-4 maakt: Joeri won al zijn partijen, Mitchell won er twee en Rens won er één.


Sponsors


 

Stichting Leergeld


Hoofdsponsors Sponsors

 

 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.